Вопрос от пользователя

з Харкова та Запорижжя назустрич один одному одночасно виїхали два туристи: на мотоциклі та на моторолері.Швидкість мотоцикла 55 км за год, а моторолера -30км за год.Через 3 год туристи зустрілися.Яка відстань між містами?

Ответ редакции сайта ответик

1) 55*3 =165(км) проїхав мотоцикл.

2) 30*3= 90(км) проїхав мотороллер

3) 165+90 =255(км)

Відстань між містами 255 км.